Dongguan caiao Precision Machinery Co., Ltd

Nieuws

Maskereer vaardigheden voor het debuggen van machines
Tijd vrijgeven: 2020-08-13 18:32:47  Hits: 24

Maskereer vaardigheden voor het debuggen van machines




Zet de start / stop-schakelaar en de stroomschakelaar aan en het ingebouwde lampje van de aan / uit-schakelaar brandt. Pas de luchtdruk aan. Het luchtdrukventiel zit onder de werkbank. Open de deur van de apparatuur om het luchtdrukventiel te zien. Pas de druk aan volgens de werkelijke situatie.




Maskermachine is een meerlaagse niet-geweven stof door middel van warmpersen, vouwen, ultrasoon lassen, afvalsnijden, oorriem, neusbundellassen en andere processen om een ​​verscheidenheid aan maskers te produceren met bepaalde filterprestaties. De maskerapparatuur is geen enkele machine, het heeft de samenwerking van meerdere machines nodig om verschillende processen te voltooien.


De automatische binnenoormasker-machine gebruikt een ultrasone lasmethode. Wanneer het masker naar de verwerkingspositie wordt verplaatst, kan het worden gebruikt om het binnenoormasker te lassen.De ultrasone golf wordt automatisch gegenereerd, die microamplitude en hoogfrequente trillingen op de oorband vormt en deze onmiddellijk omzet in warmte, smelt de te verwerken materiaal, en zorgt er tenslotte voor dat de oorband permanent blijft plakken of ingebed in de binnenkant van het maskerlichaam. Het is het laatste verwerkingsproces van de productie van bandmaskers voor het binnenoor. Er is slechts één operator nodig om het maskerlichaam stuk voor stuk in de maskerschijf te plaatsen en de vervolgactie wordt voltooid door de automatische stand-by-werking van de apparatuur.


voorgaand: Hoe moeten we de automatische fee...

volgende: Classificatie en toepassingsgebie...