Dongguan caiao Precision Machinery Co., Ltd

Nieuws

Wat zijn de kenmerken van elk systeem van vliegtuigmasker machine?
Tijd vrijgeven: 2020-08-14 15:58:59  Hits: 28

Wat zijn de kenmerken van elk systeem van vliegtuigmasker machine?


De kenmerken van elk systeem van vliegtuigmasker machine zijn als volgt:


Folding systeem


Eén.Invoegen van vouwinrichting, eenvoudig aan te passen en aan te passen


Twee.Wiel met een grote diameter kan de productvervorming effectief verminderen.


Automatisch voedingssysteem


Eén.Aluminiumlegering frame, massief en mooi, om te zorgen dat de grootte van het eindproduct nauwkeurig is;


Twee.roestvrij stalen armatuur, verstelbaar van links naar rechts;


Drie.Het spanningswiel is ingesteld om de spanning van de stof aan te passen, zodat de schoonheid en de zachtheid van het afgewerkte product effectief wordt gewaarborgd;


Vier.Onafhankelijke neuslijn transportgroep, handig voor aanpassing en onderhoud.


Ultrasonisch warmteafdichtingssysteem


Eén.Titanium legering schimmel, wanneer de meeste mask machines fabrikanten gebruik maken van aluminium legering, masker machine heeft geleverd en actief bepleit klanten om te gebruiken titanium legering mal, omdat in vergelijking met aluminium legering, is het gemakkelijk te oxideren en te barsten, die niet geschikt is voor lange termijn spits en korte levensduur.


Twee.Importeerde ultrasone transducer, 20K internationale frequentieband standaard, output krachtiger en stabieler; plus twee sets van ultrasone systeem, effectief zorgen voor de laskwaliteit van producten.


Drie.PLC-programma controleert de beweging van de hele machine om de moeilijkheid van de werking van de gebruikers te verminderen.


Discharge systeem


Eén.Het vormen van twee producten tegelijk om de productiesnelheid te verbeteren


Twee.Productontlading positie, automatische stapeling, handig voor afwerking en stapeling van afgewerkte producten, het besparen van tijd en werk voor het lassen van de oorband in het volgende proces.


De hele machine heeft stabiele prestaties, continu instelbare productiesnelheid, hoge productie-efficiëntie, tot en met 160 stukken per minuut, handig en accuraat tellen, hoge gebruikssnelheid van grondstoffen, eenvoudige en handige werking en aanpassing, hoge mate van automatisering en effectieve vermindering van de arbeidskosten.


Nu kunt u de beste kwaliteit van de hoge-snelheid platte masker machine kopen van Dongguan caiao Machinery Co., Ltd. Hoge kwaliteit automatische high-speed vliegtuig masker machine, uitstekende materiaal select&3557;116;ion, expert consultation is onze functie, u kunt er zeker van zijn dat u automatisch hoge snelheid vliegtuig masker machine kopen.Dongguan caiao Precision Machinery Co., Ltd. is een van de professionele fabrikanten van intelligente apparatuur in China.U bent van harte welkom voor de aankoop en groothandel van machines gemaakt in China vanuit onze fabriek.


voorgaand: Kenmerken van de binnengehoormask...

volgende: No